Followers

Monday, April 30, 2012


Betul ke teman lelaki anda serius dalam hubungan yang anda jalinkan? Anda pasti? Anda sendiri tidak tahu jawapannya bukan. Dalam perhubungan mesti kita hendak tahu pasangan kita itu serius atau tidak atau sekadar teman untuk berseronok sahaja?
Untuk apa kita buang masa, wang ringgit, tenaga dan sanggup berkorban kerana si dia sedangkan dia sendiri tidak menghargai kita dan tidak serius dengan hubungan yang dijalinkan. Biasanya lelaki sering dianggap punca dalam permasalahan cinta. Main kayu tiga itulah lelaki, tak jujur itulah lelaki jadi macamana nak tahu lelaki tu serius atau tidak dalam percintaan? Jom ketahuinya tanda-tanda lelaki seperti itu.

Akan memperkenalkan pasangan kepada keluarga dan sahabat mereka

Seorang lelaki yang serius terhadap perhubungan akan cuba untuk memperkenalkan pasangan kepada ahli keluarga atau rakan. Ini menunjukkan bahawa mereka telah menganggap pasangan adalah sebahagian daripada hidup mereka. Pada kebiasaannya, seorang lelaki akan cuba untuk menyembunyikan hubungan yang mereka rasakan tidak serius terutamanya terhadap ahli keluarga.
Ini adalah untuk mengelakkan perspektif negatif daripada keluarga terhadap mereka. Tetapi sekiranya mereka mempunyai alasan kukuh untuk tidak mengenalkan anda pada ahli keluarga, anda perlu cuba untuk memahami situasi mereka. Mungkin masa tidak mengizinkan lagi mereka berbuat sedemikian.

Mengingati apa yang telah berlaku dalam hidup anda lebih daripada yang anda sendiri ingat

Seorang lelaki yang serius terhadap perhubungan akan sentiasa berusaha untuk memenangi hati pasangan mereka. Apabila mereka berusaha keras dan fokus pada setiap perkataan yang anda luahkan, ia menunjukkan bahawa setiap luahan adalah amat penting untuk mereka.
Ini adalah sebagai bukti yang tidak disampaikan dengan kata-kata bahawa mereka amat menghargai kehadiran anda di dalam kehidupan mereka. Selain daripada itu, cara ini juga digunakan untuk mengenali diri anda dengan lebih mendalam.

Mengambil berat terhadap perkara yang anda lakukan

Adalah tanggungjawab seorang lelaki untuk menjaga seorang wanita. Sekiranya mereka mengambil berat terhadap perkara yang anda lakukan, ia menunjukkan bahawa mereka serius terhadap perhubungan. Ini adalah kerana pada kebiasaannya, lelaki yang hanya berniat untuk bermain akan tidak memperdulikan terhadap apa yang anda lakukan.
Tiada perasaan tanggungjawab di dalam diri mereka terhadap diri anda. Berkemungkinan juga mereka belum bersedia untuk berkongsi hidup atau menjalinkan hubungan hanya untuk menghilangkan kesunyian mereka sahaja. Apabila mereka tidak sunyi, anda mungkin akan ditinggalkan.

Berkongsi masalah

Pada kebiasaannya, seorang lelaki akan sukar untuk berkongsi masalah terutamanya melibatkan masalah peribadi. Mereka hanya akan berkongsi masalah hanya kepada orang yang mereka betul-betul percaya sahaja. Sekiranya mereka sudah bersedia untuk berkongsi masalah terhadap anda, ini adalah petunjuk bahawa mereka sudah mempercayai anda dan telah menerima anda sebahagian daripada hidup mereka.
Tetapi awas, anda perlu bijak untuk mengesan adakah luahan hati mereka betul-betul ikhlas atau hanya cuba untuk menagih simpati anda. Seorang lelaki tidak akan menceritakan semua masalah mereka jika baru sehari dua berkenalan, kebiasaannya ia mengambil masa yang lama. Jika pada permulaan perkenalan telah pelbagai masalah dikongsikan dengan anda, anda sepatutnya lebih berhati-hati.

Wahai wanita! Penting bagi anda untuk mengenalpasti adakah insan lelaki di samping anda itu benar-benar serius atau sebaliknya dalam menjalinkan hubungan dengan anda. Cuba check dengan tips yang diberikan di atas. Adakah si dia serius atau tidak? Jika tidak, ucapkanlah Hai Hai Bye Bye pada si dia. Kepada yang sedang melalui hubungan yang serius semoga berterusan ke alam perkahwinan dan jangan lupa jemput admin di sini ye.

akhir sekali....[a][y][a] syg [k][e][r][o][L]..hihihi gediksss

No comments:

Post a Comment